MENU (C)

Super Freaky Girl - ქართული თარგმანი - Nicki Minaj 「ტექსტი」

She's alright! That girl's alright with me, yeah! Ayo (Hey, hey, hey, hey)
I can lick it, I can ride it while you slippin' and slidin'
I can do all them little tricks and keep the dick up inside it
You can smack it, you can grip it, you can go down and kiss it

#lyrics #NickiMinaj #SuperFreakyGirl #sanderlei #TikTok #REMIX


Super Freaky Girl 「ტექსტი」 - Nicki Minaj

She's alright! That girl's alright with me, yeah! Ayo (Hey, hey, hey, hey)
I can lick it, I can ride it while you slippin' and slidin'
I can do all them little tricks and keep the dick up inside it
You can smack it, you can grip it, you can go down and kiss it
And every time he leave me 'lone, he always tell me he miss it

[Chorus: Nicki Minaj & Rick James]
He want a F-R-E-A-K (Freaky girl)
F-R-E-A-K (Freaky girl)
A-K, A-K, A-K
E-A-K (Freaky girl)
F-R-E-A-K (Freaky girl)


[Verse 1: Nicki Minaj]
One thing about me, I'm the baddest alive
He know the prettiest bitch didn't come until I arrive
I don't let bitches get to me, I fuck they man if they try
I got a princess face, a killer body, samurai mind
They can't be Nicki, they so stupid, I just laugh when they try
A thong bikini up my ass, I think I'll go for a dive
His ex bitch went up against me, but she didn't survive
On applications I write "pressure" 'cause that's what I apply (Brr)
P-P-P-Pressure applied, can't fuck a regular guy
Wetter than umbrellas and stickier than apple pie

[Pre-Chorus: Nicki Minaj]
I can lick it, I can ride it while you slippin' and slidin'


I can do all them little tricks and keep the dick up inside it
You can smack it, you can grip it, you can go down and kiss it
And every time he leave me 'lone, he always tell me he miss it

[Chorus: Nicki Minaj & Rick James]
He want a F-R-E-A-K (Freaky girl)
F-R-E-A-K (Freaky girl)
A-K, A-K, A-K
E-A-K (Freaky girl)
F-R-E-A-K (Freaky girl)

[Verse 2: Nicki Minaj]
Cause, what the fuck? This ain't Chanel, nigga, custom down?
Like, what the fuck? This ain't Burberry, custom brown


He said "Could you throw it back while you touch the ground?"
Then he said "Do that pussy purr?" I said "Yup, meow"
Hold up, fuck-boys, ain't need no for you to roll up
Ain't no need for you to double tap neither, scroll up
Keep these bitches on they toes like Manolo
Be on the lookout when I come through, BOLO
Oh, woah, elegant bitch with a ho glow
If it ain't big, then I won't blow
Eeny, meeny, miny, moe
Fuck is the tea? I just F'd a G (Let's go)
Made him say "Uh," just ask Master P (Let's go)
Ball so hard, I just took a knee (Let's go)
Get me rocky ASAP, nigga, word to Rih (Let's go)


[Bridge: Nicki Minaj]
Freak
F-F-Freak
Some gyal a freak, gyal a freak
Gyal a freak, freak, freak, freak

[Pre-Chorus: Nicki Minaj]
I can lick it, I can ride it while you slippin' and slidin'
I can do all them little tricks and keep the dick up inside it
You can smack it, you can grip it, you can go down and kiss it
And every time he leave me 'lone, he always tell me he miss it

[Chorus: Nicki Minaj & Rick James]
He want a F-R-E-A-K (Freaky girl)


F-R-E-A-K (Freaky girl)
A-K, A-K, A-K
E-A-K (Freaky girl)
F-R-E-A-K (Freaky girl)


Super Freaky Girl - ქართული თარგმანი - Nicki Minaj 「ტექსტი」


Ajo është mirë! Ajo vajzë është mirë me mua, po! Ayo (hej, hej, hej, hej)
Unë mund ta lë
Unë mund t'i bëj të gjitha ato truket e vogla dhe ta mbaj karin lart brenda tij
Ju mund ta tymosni, mund ta kapni, mund të zbrisni dhe ta puthni
Dhe sa herë që më linte 'i vetmuar, ai gjithmonë më thotë se i mungon

[Chorus: Nicki Minaj & Rick James]
Ai dëshiron një f-r-e-a-k (vajzë e çuditshme)
F-R-E-A-K (Vajza Freaky)


A-k, a-k, a-k
E-a-k (vajzë e çuditshme)
F-R-E-A-K (Vajza Freaky)

[Vargu 1: Nicki Minaj]
Një gjë për mua, unë jam më i keqi i gjallë
Ai e di se kurva më e bukur nuk erdhi derisa të arrij
Unë nuk i lejoj kurvat të më vijnë, unë qij ata njeri nëse provojnë
Kam një fytyrë princeshe, një trup vrasës, mendje samurai
Ata nuk mund të jenë Nicki, ata kaq budallenj, unë thjesht qesh kur të provojnë
Një bikini me bikini deri në gomarin tim, mendoj se do të shkoj për një zhytje
Ish kurva e tij u ngrit kundër meje, por ajo nuk mbijetoi
Në aplikimet unë shkruaj "presion" 'sepse kjo është ajo që unë aplikoj (BRR)
P-p-p-presioni i aplikuar, nuk mund të qij një djalë të rregullt


Më i lagësht se çadrat dhe ngjitësi se byrek me mollë

[Para-korja: Nicki Minaj]
Unë mund ta lë
Unë mund t'i bëj të gjitha ato truket e vogla dhe ta mbaj karin lart brenda tij
Ju mund ta tymosni, mund ta kapni, mund të zbrisni dhe ta puthni
Dhe sa herë që më linte 'i vetmuar, ai gjithmonë më thotë se i mungon

[Chorus: Nicki Minaj & Rick James]
Ai dëshiron një f-r-e-a-k (vajzë e çuditshme)
F-R-E-A-K (Vajza Freaky)
A-k, a-k, a-k
E-a-k (vajzë e çuditshme)
F-R-E-A-K (Vajza Freaky)[Vargu 2: Nicki Minaj]
Shkak, çfarë qij? Ky nuk është Chanel, nigga, me porosi?
Si, çfarë qij? Kjo nuk është burberry, kafe me porosi
Ai tha "A mund ta hidhni përsëri ndërsa prekni tokën?"
Pastaj ai tha "Bëni atë Pidh Purr?" Unë thashë "po, meow"
Mbajeni lart, djemtë, nuk duhet të mos kenë nevojë për ju që të rrokulliset
Nuk ka nevojë që ju të mos trokitni lehtë mbi të, as lëvizni lart, lëvizni lart
Mbajini këto kurva mbi gishtërinjtë si Manolo
Jini në vëzhgim kur të vij, Bolo
Oh, woah, kurvë elegante me një shkëlqim ho
Nëse nuk është e madhe, atëherë nuk do të fryj
Eeny, Meeny, Miny, Moe
Qij është çaji? Unë thjesht f'd a g (le të shkojmë)


E bëri atë të thotë "uh", thjesht pyesni Master P (le të shkojmë)
Ball kaq i vështirë, unë vetëm mora një gju (le të shkojmë)
Më merr rocky asap, nigga, fjalë për rih (le të shkojmë)

[Ura: Nicki Minaj]
I trullosur
F-f-freak
Disa gyal një fanatik, gyal një fanatik
Gyal një fanatik, fanatik, fanatik, fanatik

[Para-korja: Nicki Minaj]
Unë mund ta lë
Unë mund t'i bëj të gjitha ato truket e vogla dhe ta mbaj karin lart brenda tij
Ju mund ta tymosni, mund ta kapni, mund të zbrisni dhe ta puthni


Dhe sa herë që më linte 'i vetmuar, ai gjithmonë më thotë se i mungon

[Chorus: Nicki Minaj & Rick James]
Ai dëshiron një f-r-e-a-k (vajzë e çuditshme)
F-R-E-A-K (Vajza Freaky)
A-k, a-k, a-k
E-a-k (vajzë e çuditshme)
F-R-E-A-K (Vajza Freaky)