MENU (C)

The 1975 - All I Need To Hear - Përkthimi në shqip (Tekst)

Get out my records
When you go away
People are talking
I miss what they say

#BLACKPINK #lyrics #The1975 #AllINeedToHear #sanderlei #TikTok #REMIX


The 1975 - All I Need To Hear (Tekst)

Get out my records
When you go away
People are talking
I miss what they say

[Chorus]
See it all means nothing, my dear
If I can't be holdin' you near
So tell me you love me
Cause that's all that I need to hear
[Verse 2]
I sit in my kitchen
With nothing to eat


With so many friends I
I don't wanna meet

[Chorus]
Cause I don't need music in my ears
I don't need the crowds and the cheers
Oh, just tell me you love me
Cause that's all that I need to hear

[Bridge]
And I've been told so many times before
But hearin' it from you means much more
So much more


[Verse 3]
Reply to my message
And pick up my calls
You see, I wrote you a letter
It was no use at all

[Chorus]
And oh, I don't care if you're insincere
Just tell me what I wanna hear
You know where to find me
The place where we lived all these years, oh
And tell me you love me
That's all that I need to hear
Oh, tell me you love me


That's all that I need to hear


The 1975 - All I Need To Hear - Përkthimi në shqip (Tekst)


Dilni të dhënat e mia
Kur të largohesh
Njerëzit po flasin
Më ka marrë malli për ato që thonë

[Korja]
Shihni të gjitha nuk do të thotë asgjë, e dashura ime
Nëse nuk mund të të mbaj afër
Prandaj më thuaj që më do
Sepse kjo është gjithçka që duhet të dëgjoj
[Vargu 2]
Unë ulem në kuzhinën time


Me asgjë për të ngrënë
Me kaq shumë miq unë
Unë nuk dua të takohem

[Korja]
Sepse nuk kam nevojë për muzikë në veshët e mi
Nuk më duhen turmat dhe brohoritjet
Oh, thjesht më thuaj që më do
Sepse kjo është gjithçka që duhet të dëgjoj

[Urë]
Dhe më janë thënë kaq shumë herë më parë
Por ta dëgjoj atë nga ju do të thotë shumë më tepër
Shumë më tepër[Vargu 3]
Përgjigju mesazhit tim
Dhe marr thirrjet e mia
E shihni, unë ju shkrova një letër
Nuk ishte aspak përdorim

[Korja]
Dhe oh, nuk më intereson nëse nuk je i pasinqertë
Thjesht më thuaj çfarë dua të dëgjoj
Ti e di ku të më gjesh
Vendi ku kemi jetuar gjatë gjithë këtyre viteve, oh
Dhe më thuaj që më do
Kjo është gjithçka që duhet të dëgjoj


Oh, më thuaj që më do
Kjo është gjithçka që duhet të dëgjojYouTube - TOP 50

#sanderlei