MENU (C)

OXXXYMIRON — ОЙДА - Përkthimi në shqip (Tekst)

Ой, да заберите дом
Ой, да поселитесь в нём
Ой, да подавитесь в нём
А мы пересоберём

#BLACKPINK #lyrics #ОЙДА #OXXXYMIRON #sanderlei #TikTok #REMIX


OXXXYMIRON — ОЙДА (Tekst)

Ой, да заберите дом
Ой, да поселитесь в нём
Ой, да подавитесь в нём
А мы пересоберём

[Куплет 1]
Приманка — это яд
Осточертели сверхидеи
Говорят: «Начни с себя»
Я убил в себе Империю
Хозяин багровеет
Нас не выселить никак
На нашем флаге


Белый снег и синяя река (И всё)
Эстрада больна
Рядом война
Пляшут канкан
За говна пирога
Вам — бабл-гам
Я — назад в андеграунд (Андеграунд)
По Соловкам колокола (Динь-дон)
Где мой дом
Где мой старый дом (А)
Колдуном проклятый старый дом
Ходит ходуном
Под горою икает старый гном (Старый гном)
Старым кадыком


Нас пугает ядерным грибом
На хуй стариков
Что лакают кровь чужих сынов
К чёрту старый дом
Пересоберём
[Припев]
Ой, да заберите дом
Ой, да поселитесь в нём
Ой, да подавитесь в нём
А мы пересоберём
Ой, да заберите дом
Ой, да поселитесь в нём
Ой, да подавитесь в нём
А мы пересоберём[Куплет 2]
Как сладко делать деньги —
Леденец от Вилли Вонка (Вилли Вонка)
Кровавой карамелькою
В слезе у Бинго-Бонго (Бинго-Бонго)
А нам головоломка (Э):
Что на помойку, (Э) а что в котомку (Э)
А хули, культура значит пересборка
Кубика Рубика
Шар крутится, крутится
Канут трюфели
Сыт не будешь дыркой от бублика
Человечьи судьбы в дыму


Будто капельки в бульбике
Жёны публики честной
Берут на Патриках туфельки (Цок-цок-цок)
И business as usual
Дресс-код — кэжуал
Загар — южный
Эпиляция в зоне бикини
Чистка в зоне оккупации
Но только не отмыться в море
Сколько ни купаться им
Фанаты не забывают о трубадуре
Передаю привет СК и прокуратуре
Воздушный поцелуй
Красивым кисам на Обводный (М-ма)


Ингрия будет свободной
[Припев]
Ой, да заберите дом
Ой, да поселитесь в нём
Ой, да подавитесь в нём
А мы пересоберём
Ой, да заберите дом
Ой, да поселитесь в нём
Ой, да подавитесь в нём
А мы пересоберём
А мы пересоберём


OXXXYMIRON — ОЙДА - Përkthimi në shqip (Tekst)


Oh po merr shtëpinë
Oh po, jeto në të


Oh po mbyt në të
Dhe ne do të rindërtojmë

[Vargu 1]
Bait është helm
I ngopur nga super idetë
Ata thonë: "Filloni me veten tuaj"
Unë vrava perandorinë në mua
Pronari kthehet i purpurt
Ne nuk mund të dëbohemi
Në flamurin tonë
Borë e bardhë dhe lumi blu (dhe kjo është ajo)
Bandstand është i sëmurë
Pranë luftës


Valle e cancan
Për byrek mut
Ju - çamçakëz flluskë
Jam kthyer në nëntokësore (nëntokësore)
Përgjatë kambanave Solovki (ding-dong)
Ku është shtëpia ime
Ku është shtëpia ime e vjetër (ah)
Magjistare e mallkuar shtëpia e vjetër
Shëtitjet që dridhen
Nën Hiccups Mountain Gnome të Vjetër (Gnome e Vjetër)
Molla e vjetër e Adamit
Ne jemi të frikësuar nga një kërpudhat bërthamore
Qij njerëz të moshuar
Që xhiron gjakun e djemve të huaj


Qij Shtëpinë e Vjetër
Le të Rindërtojmë
[Korja]
Oh po merr shtëpinë
Oh po, jeto në të
Oh po mbyt në të
Dhe ne do të rindërtojmë
Oh po merr shtëpinë
Oh po, jeto në të
Oh po mbyt në të
Dhe ne do të rindërtojmë

[Vargu 2]
Sa e ëmbël është të fitosh para


Willy Wonka Lollipop (Willy Wonka)
karamel i përgjakur
Në një lot në Bingo Bongo (Bingo Bongo)
Dhe ne kemi një enigmë (E):
Çfarë ka në plehra, (e) dhe çfarë është në knapsack (e)
Qij atë, kultura do të thotë rivlerësim
Kubi i Rubikut
Topi po rrotullohet, rrotullohet
Truffles kanuti
Ju nuk do të jeni plot me një vrimë donut
Fatet njerëzore në tym
Si pikat në një llambë
Gratë e publikut të ndershëm
Ata marrin këpucë në Patricks (Tsok-tsok-tsok)


Dhe biznesi si zakonisht
Kodi i veshjes - rastësor
Tan - Jugor
Epilimi në zonën e bikini
Pastrimi në zonën e okupimit
Por thjesht mos lani në det
Pa marrë parasysh sa lahen
Tifozët mos harroni problemin
Thuaj Përshëndetje IC dhe Zyra e Prokurorit
Puthje ajri
Kotele të bukura në obvodny (M-MA)
Ingria do të jetë falas
[Korja]
Oh po merr shtëpinë


Oh po, jeto në të
Oh po mbyt në të
Dhe ne do të rindërtojmë
Oh po merr shtëpinë
Oh po, jeto në të
Oh po mbyt në të
Dhe ne do të rindërtojmë
Dhe ne do të rindërtojmëBLACKPINK - Shut Down (Lyrics) - Translation's Links

#sanderlei