MENU (C)

Криокамеры - Voices of Peace 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

Мы уснём в азотном дыме
И проснёмся молодыми
Снова вместе
Вот увидишь, знаю, честно —

#BLACKPINK #lyrics #Криокамеры #VoicesofPeace #sanderlei #TikTok #REMIX


Криокамеры - Voices of Peace 「Tekst」

Мы уснём в азотном дыме
И проснёмся молодыми
Снова вместе
Вот увидишь, знаю, честно —
Нас разбудят неизвестной
Новой песней
И холодными руками
Мы откроем криокамер
Двери, двери…
Нам не врёт об этом телик:
Это всё — на самом деле
Верь мне, верь мне
[Куплет 1: Noize MC]


На этой пересадке из великого в светлое
Мы с тобой бомжи безбилетные
И к нам уже приближаются сотрудники
С лицами злыми и жетонами нагрудными
Мы сорняки в их адски душном парнике:
Давай беги! Рванём на холод через турникет
И там, блестя замёрзшими хрусталиками глаз
Вмиг проморгаем это время не для нас
Вся боль выцветет, как старый «полароид»:
Пусть пшикают уборщицы на стёкла полироль
Сквозь иней на той стороне не видя лиц
Застывших в вечном сне обитателей гробниц
Будут первые движения зажатыми
После столетий за дверьми рефрижератора —


С этим точно как-то мы сможем справиться
Спой мне колыбельную, спящая красавица

[Припев: Монеточка]
Мы уснём в азотном дыме
И проснёмся молодыми
Снова вместе
Вот увидишь, знаю, честно —
Нас разбудят неизвестной
Новой песней
И холодными руками
Мы откроем криокамер
Двери, двери…
Нам не врёт об этом телик:


Это всё — на самом деле
Верь мне, верь мне
[Куплет 2: Noize MC]
Льдинки в глазах не мешают Каю —
Он уже привык, Герда привыкает
В подреберье левом – тоже ледяной осколок
Пчёлы Снежной королевы жалят обезболом
Скоро перестанем чувствовать — станет норм
Добьётся своего безумствующий старый гном
Снежинки ядерного пепла посыплют бункер —
Лучше просыпайся, Лель, и буди Снегурку…
Змеятся веточками к замершим сердцам
Рубиновые ледяные деревца
Кораллы хрупкие сосудов кровеносных


От взрывов не дрожат из-за гермозатворов толстых
История вращает чёртову спираль
Урок не выучил — опять зачёркивай, стирай
Покажите нам, кому хочется не в рай?
Разбудите нас, когда кончится февраль

[Припев: Монеточка]
Мы уснём в азотном дыме
И проснёмся молодыми
Снова вместе
Вот увидишь, знаю, честно —
Нас разбудят неизвестной
Новой песней
И холодными руками


Мы откроем криокамер
Двери, двери…
Нам не врёт об этом телик:
Это всё — на самом деле
Верь мне, верь мне


Криокамеры - Voices of Peace 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


Ne do të biem në gjumë në tymin e azotit
Dhe zgjohu i ri
Së bashku përsëri
Do ta shihni, unë e di, sinqerisht -
Ne do të zgjohemi nga e panjohura
kenge e re
Dhe duart e ftohta
Ne do të hapim Cryochambers


Dyert, dyert ...
Tely nuk na gënjen për këtë:
E gjitha është vërtet
Më besoni më besoni
[Vargu 1: Noize MC]
Në këtë transplantim nga i madhi në të ndritshëm
Ne jemi me ju Stowaways të pastrehë
Dhe punonjësit tashmë po na afrohen
Me fytyra të këqija dhe shënja
Ne jemi barërat e këqija në serën e tyre të mbushur me njerëz:
Le te vrapojme! Nxitoni në të ftohtë përmes kthesës
Dhe atje, duke u ndriçuar me lentet e ngrira të syve
Në çast do të na mungojë kjo kohë nuk është për ne
E gjithë dhimbja do të zbehet si një polaroid i vjetër:


Lërini pastruesit të fryhen në pllakën e qelqit
Përmes ngricës në anën tjetër pa parë fytyrat
I ngrirë në gjumin e përjetshëm të banorëve të varreve
Lëvizjet e para do të kapen
Pas shekujsh pas dyerve të frigoriferit -
Disi mund të merremi me këtë.
Më Këndo një përgjumje, bukuri e fjetur

[Chorus: monedhë]
Ne do të biem në gjumë në tymin e azotit
Dhe zgjohu i ri
Së bashku përsëri
Do ta shihni, unë e di, sinqerisht -
Ne do të zgjohemi nga e panjohura


kenge e re
Dhe duart e ftohta
Ne do të hapim Cryochambers
Dyert, dyert ...
Tely nuk na gënjen për këtë:
E gjitha është vërtet
Më beso më beso
[Vargu 2: Noize MC]
Akulli në sy nuk ndërhyn në kai -
Ai tashmë është mësuar me të, Gerda po mësohet me të.
Në hipokondriumin e majtë - gjithashtu një copë akulli
Bletët e mbretëreshës së borës goditen me një anestezion
Së shpejti ne do të ndalemi së ndjerë - do të bëhet normale
Xhuxhi i vjetër i çmendur do të marrë rrugën e tij


Snowflakes e hirit bërthamor do të spërkasë bunkerin -
Më mirë zgjohu, Lel dhe zgjohu vajzën e dëborës ...
Twigs gjarpër në zemrat e ngrira
pemë akulli rubin
Koralet janë enë të brishta të gjakut
Shpërthimet nuk dridhen për shkak të vulave të trasha hermetike
Historia rrotullon një spirale të ndyrë
Mësimi nuk mësohet - Kryq përsëri, fshini
Na tregoni se kush nuk dëshiron të shkojë në parajsë?
Na zgjoni kur shkurti ka mbaruar

[Chorus: monedhë]
Ne do të biem në gjumë në tymin e azotit
Dhe zgjohu i ri


Së bashku përsëri
Do ta shihni, unë e di, sinqerisht -
Ne do të zgjohemi nga e panjohura
kenge e re
Dhe duart e ftohta
Ne do të hapim Cryochambers
Dyert, dyert ...
Tely nuk na gënjen për këtë:
E gjitha është vërtet
Më beso më besoYouTube - TOP 50

#sanderlei