MENU (C)

Bad Omens - 5 Seconds of Summer 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

So this is where I am
Hangin' on a feelin'
Driving through the valley just to chase the pain again
So this is where we are

#BLACKPINK #lyrics #sanderlei #TikTok #REMIX


Bad Omens - 5 Seconds of Summer 「Tekst」

So this is where I am
Hangin' on a feelin'
Driving through the valley just to chase the pain again
So this is where we are
I should've seen it comin'
Every time you say, "Goodbye," I say, "Hello" again

[Chorus: All]
I cried in your dark, brown eyes for the thousandth time
Did you love somebody?
I died when you left that night for the thousandth time
Cause you love somebody else
I tried to stop the door as it was closin', it was closin'


Can't help the way I keep ignorin' every omen, every omen
Never knew that you'd let go
It's nothin' that I don't already know
[Verse 2: Luke]
I kiss you on your neck (Oh-na-na)
You were starin' at the ceiling (Oh-na-na)
I shoulda known right then and there you were gonna run away (Oh-na-na)
Oh, just make it go away (Oh-na-na)
Can you help me rearrange it? (Oh-na-na)
I'm still makin' chances out of nothin' left to say (Oh-na-na)

[Chorus: All]
I cried in your dark, brown eyes for the thousandth time
Did you love somebody?


I died when you left that night for the thousandth time
Cause you love somebody else
I tried to stop the door as it was closin', it was closin'
Can't help the way I keep ignorin' every omen, every omen
Never knew that you'd let go
It's nothin' that I don't already know

[Bridge: All]
You go 'round again, you jump back in bed
That's what you do when you love somebody
Each battle is out of the right to live
That's what you do when you love somebody
You go 'round again, we jump back in bed
That's what you do when you love somebody


Each battle is out of the right to live
That's what you do when you love somebody
[Outro: Luke, All]
Else (When you love somebody)
Else (When you love somebody)


Bad Omens - 5 Seconds of Summer 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


Pra, këtu jam
Hangin 'në një ndjenjë'
Vozitja nëpër luginë vetëm për të ndjekur përsëri dhimbjen
Pra, këtu jemi
Unë duhet ta kisha parë atë të vinte '
Sa herë që thoni, "Mirupafshim," Unë them, "Përshëndetje" përsëri

[Chorus: Të gjithë]


Unë qava në sytë tuaj të errët dhe kafe për kohën e mijtë
A e donit dikë?
Unë vdiq kur u larguat atë natë për herë të mijtë
Sepse ju e doni dikë tjetër
Unë u përpoqa të ndaloja derën pasi ishte afër ', ishte afër'
Nuk mund të ndihmoj mënyrën se si unë mbaj injorin 'çdo ogur, çdo ogur
Kurrë nuk e dinit se do të lëshohesh
Nuk është 'që unë nuk e di tashmë
[Vargu 2: Luke]
Unë të puth në qafë (oh-na-na)
Ju ishit starin 'në tavan (oh-na-na)
Unë duhet të dija pikërisht atëherë dhe atje do të iknit (oh-na-na)
Oh, thjesht bëje të largohet (oh-na-na)
A mund të më ndihmoni ta rirregulloj atë? (Oh-na-na)


Unë jam akoma duke bërë shanse nga Nothin 'Majtas për të thënë (oh-na-na)

[Chorus: Të gjithë]
Unë qava në sytë tuaj të errët dhe kafe për kohën e mijtë
A e donit dikë?
Unë vdiq kur u larguat atë natë për herë të mijtë
Sepse ju e doni dikë tjetër
Unë u përpoqa të ndaloja derën pasi ishte afër ', ishte afër'
Nuk mund të ndihmoj mënyrën se si unë mbaj injorin 'çdo ogur, çdo ogur
Kurrë nuk e dinit se do të lëshohesh
Nuk është 'që unë nuk e di tashmë

[Ura: Të gjithë]
Ju shkoni përsëri në raund, ju hidheni përsëri në shtrat


Kjo është ajo që ju bëni kur e doni dikë
Çdo betejë është jashtë të drejtës për të jetuar
Kjo është ajo që ju bëni kur e doni dikë
Ju shkoni përsëri në raund, ne hidhemi përsëri në shtrat
Kjo është ajo që ju bëni kur e doni dikë
Çdo betejë është jashtë të drejtës për të jetuar
Kjo është ajo që ju bëni kur e doni dikë
[Outro: Luke, të gjithë]
Tjetër (kur e doni dikë)
Tjetër (kur e doni dikë)YouTube - TOP 50

#sanderlei