MENU (C)

Don’t Blame Me - Taylor Swift 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

Don't blame me, love made me crazy
If it doesn't, you ain't doin' it right
Lord, save me, my drug is my baby
I'll be usin' for the rest of my life

#BLACKPINK #lyrics #sanderlei #TikTok #REMIX


Don’t Blame Me - Taylor Swift 「Tekst」

Don't blame me, love made me crazy
If it doesn't, you ain't doin' it right
Lord, save me, my drug is my baby
I'll be usin' for the rest of my life

[Verse 1]
I've been breakin' hearts a long time
And toyin' with them older guys
Just playthings for me to use
Something happened for the first time
In the darkest little paradise
Shaking, pacin', I just need you
[Pre-Chorus]


For you, I would cross the line
I would waste my time
I would lose my mind
They say, "She's gone too far this time"

[Chorus]
Don't blame me, love made me crazy
If it doesn't, you ain't doin' it right
Lord, save me, my drug is my baby
I'll be usin' for the rest of my life
Don't blame me, love made me crazy
If it doesn't, you ain't doin' it right
Oh, Lord, save me, my drug is my baby
I'll be usin' for the rest of my life[Verse 2]
My name is whatever you decide
And I'm just gonna call you mine
I'm insane, but I'm your baby (Your baby)
Echoes (Echoes) of your name inside my mind
Halo hiding my obsession
I once was poison ivy, but now I'm your daisy

[Pre-Chorus]
And, baby, for you
I would (I would) fall from grace
Just to (Just to) touch your face
If you (If you) walk away, I'd beg you on my knees to stay


[Chorus]
Don't blame me, love made me crazy
If it doesn't, you ain't doin' it right
Lord, save me, my drug is my baby
I'll be usin' for the rest of my life (Yeah, ooh)
Don't blame me, love made me crazy
If it doesn't, you ain't doin' it right (Doin' it right)
Oh, Lord, save me, my drug is my baby
I'll be usin' for the rest of my life

[Bridge]
I get so high, oh
Every time you're, every time you're lovin' me
You're lovin' me


Trip of my life, oh
Every time you're, every time you're touchin' me
You're touchin' me
Every time you're, every time you're lovin' me

[Breakdown]
Oh, Lord, save me, my drug is my baby
I'll be usin' for the rest of my life
(Usin' for the rest of my life, oh-woah-oh-oh)

[Chorus]
Don't blame me, love made me crazy
If it doesn't, you ain't doin' it right (Doin' it right, no)
Lord, save me, my drug is my baby


I'll be usin' for the rest of my life, oh-oh
Don't blame me, love made me crazy (Oh-oh-oh)
If it doesn't, you ain't doin' it right (You ain't doin' it right)
Oh, Lord, save me, my drug is my baby
I'll be usin' for the rest of my life (I'll be usin', I'll be usin')
[Outro]
I get so high, oh
Every time you're, every time you're lovin' me
You're lovin' me
Oh, Lord, save me, my drug is my baby
I'll be usin' for the rest of my life


Don’t Blame Me - Taylor Swift 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


Mos më fajëso, dashuria më bëri të çmendem
Nëse nuk ndodh, nuk e bën mirë


Zot, më shpëto, ilaçi im është fëmija im
Unë do të jem duke përdorur për pjesën tjetër të jetës sime

[Vargu 1]
Unë kam qenë duke thyer zemrat një kohë të gjatë
Dhe Toyin 'me ta djem të moshuar
Vetëm lojëra për mua për t'i përdorur
Diçka ndodhi për herë të parë
Në parajsën më të errët
Duke u tundur, pacin ', unë vetëm kam nevojë për ty
[Para-korja]
Për ju, unë do të kaloja vijën
Unë do të humbja kohën time
Unë do të humbja mendjen time


Ata thonë: "Ajo ka shkuar shumë larg kësaj here"

[Korja]
Mos më fajëso, dashuria më bëri të çmendem
Nëse nuk ndodh, nuk e bën mirë
Zot, më shpëto, ilaçi im është fëmija im
Unë do të jem duke përdorur për pjesën tjetër të jetës sime
Mos më fajëso, dashuria më bëri të çmendem
Nëse nuk ndodh, nuk e bën mirë
Oh, Zot, më shpëto, ilaçi im është fëmija im
Unë do të jem duke përdorur për pjesën tjetër të jetës sime

[Vargu 2]
Emri im është gjithçka që vendosni


Dhe unë thjesht do të të quaj timen
Unë jam i çmendur, por unë jam fëmija juaj (fëmija juaj)
Jehonë (jehonë) të emrit tuaj brenda mendjes time
Halo duke fshehur obsesionin tim
Unë dikur isha helm me helm, por tani jam daisy jote

[Para-korja]
Dhe, fëmijë, për ty
Unë do të binte) nga hiri
Vetëm për të prekur) fytyrën tuaj
Nëse ju (nëse) ecni larg, unë do t'ju lutem në gjunjë të qëndroni
[Korja]
Mos më fajëso, dashuria më bëri të çmendem
Nëse nuk ndodh, nuk e bën mirë


Zot, më shpëto, ilaçi im është fëmija im
Unë do të jem për pjesën tjetër të jetës sime (po, ooh)
Mos më fajëso, dashuria më bëri të çmendem
Nëse nuk ndodh, nuk do ta bësh ashtu si duhet (bëje ashtu siç duhet)
Oh, Zot, më shpëto, ilaçi im është fëmija im
Unë do të jem duke përdorur për pjesën tjetër të jetës sime

[Urë]
Unë jam aq i lartë, oh
Sa herë që je, sa herë që je më dashuron
Ju jeni më lovin '
Udhëtimi i jetës sime, Oh
Sa herë që je, sa herë që më prek
Ju jeni më prek


Sa herë që je, sa herë që je më dashuron

[Thyej]
Oh, Zot, më shpëto, ilaçi im është fëmija im
Unë do të jem duke përdorur për pjesën tjetër të jetës sime
(Usin 'për pjesën tjetër të jetës sime, oh-woah-oh-oh)

[Korja]
Mos më fajëso, dashuria më bëri të çmendem
Nëse nuk ndodh, nuk do ta bësh ashtu si duhet, ashtu siç duhet, jo)
Zot, më shpëto, ilaçi im është fëmija im
Unë do të jem për pjesën tjetër të jetës sime, oh-oh
Mos më fajëso, dashuria më bëri të çmendur (oh-oh-oh)
Nëse nuk ndodh, nuk do ta bësh ashtu si duhet (nuk do ta bësh ashtu siç duhet)


Oh, Zot, më shpëto, ilaçi im është fëmija im
Unë do të jem usin 'për pjesën tjetër të jetës sime (do të jem usin', do të jem usin ')
[OUTRO]
Unë jam aq i lartë, oh
Sa herë që je, sa herë që je më dashuron
Ju jeni më lovin '
Oh, Zot, më shpëto, ilaçi im është fëmija im
Unë do të jem duke përdorur për pjesën tjetër të jetës simeYouTube - TOP 50

#sanderlei