MENU (C)

Rush Hour - Crush & BTS j-hope 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

La, la, la, la! La, la, la, la! La, la, la! Oh, yeah! (One, two, three, four) Yeah
Yo, I've been! Walking on the street, yo!
유엔빌리지에서 한강진역
이태원을 지나왔어 언덕길로

#BLACKPINK #lyrics #BTS #Crush #크러쉬 #RushHour #jhope #제이홉 #MV #뮤직비디오#PNATION #피네이션 #sanderlei #TikTok #REMIX


Rush Hour - Crush & BTS j-hope 「Tekst」

La, la, la, la! La, la, la, la! La, la, la! Oh, yeah! (One, two, three, four) Yeah
Yo, I've been! Walking on the street, yo!
유엔빌리지에서 한강진역
이태원을 지나왔어 언덕길로
클랙슨은 목이 쉬어
퇴근길마다 삐걱삐걱
그게 자그마치 2년
입에 단내가 나 미칠 지경
작업실로 당당하게 내비 찍어
This is Crush hour 비켜라 비켜, ayy
[Pre-Chorus: Crush]
We gotta celebrate 넌 즐기기만 해, ah
누가 뭐래도 baby, hey, yeah


Hey ladies and gentlemen
Do what you wanna do baby, ah
(Oh, oh, let's go!)

[Chorus]
그러니까 너넨 히비히비합 질러 빽빽
다시 clap, clap, clap and then hit that
하나둘 모여 마치 (Oh) traffic jam
Get up
Get up
그러니까 너넨 히비히비합 질러 땍땍
따라 해 어때 생각보다 쉽지 (Oh)
모두 모여 마치 traffic jam
Get up


(Get up)
(Get on up, woah!)

[Verse 2: j-hope]
Yo, I've been
Walking on the street, yo
서울숲에서부터 근방 직경
But 어딜 가든
이젠 레드카펫 feel, yo
사진 소리 찰칵찰칵 가는 길마다
찍어 찍어
붐비는 people, 마치 traffic 기분
보험마저 없는 내 미래 비전
Y'all trippin'


Whole lotta freaks
And now, Crush hour
난 그냥 형 따라 직진
[Pre-Chorus: Crush]
We gotta celebrate 넌 즐기기만 해 (Come and get it)
누가 뭐래도 baby, ah
Hey ladies and gentlemen
Do what you wanna do baby, ah
(Oh, oh, let's go!)

[Chorus: Crush]
그러니까 너넨 히비히비합 질러 빽빽 (빽빽)
다시 clap, clap, clap and then hit that (Hit that)
하나둘 모여 마치 (Oh) traffic jam


Get up, ah
Get up, woah
그러니까 너넨 히비히비합 질러 땍땍 (땍땍)
따라 해 어때 생각보다 쉽지 (Oh)
모두 모여 마치 traffic jam
Get up
(Get up, rush hour, oh)
(Take'em to the bridge)

[Refrain: Crush]
La, la, la, la
La, la, la, la
La, la, la, la, la, la, la
La, la, la, la


La, la, la, la
La, la, la, la, la, la, la
[Outro: Crush]
This is Crush hour (A-a-ah), Crush hour, Crush hour (A-a-ah)
This is Crush hour (A-a-ah), Crush hour, Crush hour (Get up, give it to)
Watch out, watch out
Watch out, watch out
This is Crush hour, Crush hour, Crush hour
Crush - Rush Hour ft. j-hope (Romanized)[Intro: Crush]


La, la, la, la
La, la, la, la
La, la, la
Oh, yeah
(One, two, three, four)
Yeah

[Verse 1: Crush]
Yo, I've been
Walking on the street, yo
Yuenbillijieseo hangangjinyeok
Itaewoneul jinawasseo eondeokgillo
Keullaekseuneun mogi swieo
Toegeungilmada ppigeokppigeok


Geuge jageumachi 2nyeon
Ibe dannaega na michil jigyeong
Jageopsillo dangdanghage naebi jjigeo
This is Crush hour bikyeora bikyeo, ayy
[Pre-Chorus: Crush]
We gotta celebrate neon jeulgigiman hae, ah
Nuga mworaedo baby, hey, yeah
Hey ladies and gentlemen
Do what you wanna do baby, ah
(Oh, oh, let's go!)

[Chorus]
Geureonikka neonen hibihibihap jilleo ppaekppaek
Dasi clap, clap, clap and then hit that


Hanadul moyeo machi (Oh) traffic jam
Get up
Get up
Geureonikka neonen hibihibihap jilleo ttaekttaek
Ttara hae eottae saenggakboda swipji (Oh)
Modu moyeo machi traffic jam
Get up
(Get up)
(Get on up, oh!)

[Verse 2: j-hope]
Yo, I've been
Walking on the street, yo
Seoulsupeseobuteo geunbang jikgyeong


But eodil gadeun
Ijen redeukapet feel, yo
Sajin sori chalkakchalkak ganeun gilmada
Jjigeo jjigeo
Bumbineun people, machi traffic gibun
Boheommajeo eomneun nae mirae bijeon
Y'all trippin'
Whole lotta freaks
And now, Crush hour
Nan geunyang hyeong ttara jikjin
[Pre-Chorus: Crush]
We gotta celebrate neon jeulgigiman hae (Come and get it)
Nuga mworaedo baby, ah
Hey ladies and gentlemen


Do what you wanna do baby, ah
(Oh, oh, let's go!)

[Chorus: Crush]
Geureonikka neonen hibihibihap jilleo ppaekppaek (ppaekppaek)
Dasi clap, clap, clap and then hit that (Hit that)
Hanadul moyeo machi (Oh) traffic jam
Get up, ah
Get up, woah
Geureonikka neonen hibihibihap jilleo ttaekttaek (ttaekttaek)
Ttara hae eottae saenggakboda swipji (Oh)
Modu moyeo machi traffic jam
Get up
(Get up, rush hour, oh)


(Take'em to the bridge)

[Refrain: Crush]
La, la, la, la
La, la, la, la
La, la, la, la, la, la, la
La, la, la, la
La, la, la, la
La, la, la, la, la, la, la
[Outro: Crush]
This is Crush hour (A-a-ah), Crush hour, Crush hour (A-a-ah)
This is Crush hour (A-a-ah), Crush hour, Crush hour (Get up, give it to)
Watch out, watch out
Watch out, watch out


This is Crush hour, Crush hour, Crush hour


Rush Hour - Crush & BTS j-hope 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


La, la, la, la! La, la, la, la! La, la, la! Oh, po! Një, dy, tre, katër, po
Po, unë kam qenë! Duke ecur në rrugë, yo
Nga Fshati i KB në Stacionin Hangangjin
Kaloi Itaewon mbi kodër
Honking pa ndalje pasi të godisja rrugën pas punës
Kanë kaluar dy vite të tëra të kësaj
Mbaja gjuhën time për shumë kohë
Vendosni destinacionin tim në studio, 'sepse mundem
Kjo është orë e shtypur, dilni rrugën, ayy
[Para-korja: Crush]
Ne duhet ta festojmë, ta lëmë deri në fatin, ah
Pavarësisht se çfarë thonë ose bëjnë, fëmijë, hej, po


Hej zonja dhe zotërinj
Bëni atë që doni të bëni, fëmijë, ah
(Oh, oh, le të shkojmë!)

[Chorus: Crush]
Kështu që më lejoni të dëgjoj të bërtisni, hibihibi hop, ashtu si kjo
Përsëri, shtrëngoj duartrokit, dhe pastaj goditi atë
Mblidhni një dhe të gjithë si bllokimi i trafikut
Cohu
Cohu
Kështu që më lër të dëgjoj të bërtas, hibihibi hop, ashtu si unë
Më ndiq, nuk është shumë e lehtë
Mblidhni rrotull si bllokimi i trafikut
Çohu (ngrihu)


Merrni Up (Ho)

[Vargu 2: J-Hope]
Yo, unë kam qenë duke ecur në rrugë, yo
Nga pylli i Seulit dhe rreth bllokut
Por kudo që të shkoj tani, është një qilim i kuq, yo
Kamerat që këpusin kudo që të shkoj, si flash-flash
Turma njerëzish, ndjehen si trafik
E ardhmja që po parashikoj nuk është as e siguruar
Të gjithë trippin '
Freaks të tërë lotta
Dhe tani Crush Ora
Imma thjesht ndiqni epërsinë e tij
[Para-korja: J-Hope, Crush]


(Oh)
Ne duhet të festojmë, thjesht lëreni atë deri në fatin (oh, ejani ta merrni)
Pavarësisht se çfarë thonë ose bëjnë, fëmijë (hmm)
Hej zonja dhe zotërinj
Bëni atë që doni të bëni, fëmijë (hmm)
(Oh, oh, le të shkojmë!)

[Chorus: Crush, J-Hope]
Kështu që më lejoni të dëgjoj të bërtisni, hibihibi hop, ashtu si kjo
Përsëri, shtrëngoj duartrokit, dhe pastaj goditi atë
Mblidhni një dhe të gjithë si bllokimi i trafikut
Çohu (uh), çohu (ho)
Kështu që më lër të dëgjoj të bërtas, hibihibi hop, ashtu si unë
Më ndiq, nuk është shumë e lehtë (oh)


Mblidhni rrotull si bllokimi i trafikut
Ngrihu (ngrihu, ora e vrullshme, oh)
(Merrni em 'në urë)

[Ura: Crush]
La, la, la, la
La, la, la, la
La, la, la, la, la, la, la
La, la, la, la
La, la, la, la
La, la, la, la, la, la, la
[Outro: Crush]
Kjo është orë e shtypur (a-a-ah), orë e shtypur, orë e shtypur (a-a-ah)
Kjo është orë e shtypur (a-a-ah), orë e shtypur, orë e shtypur (ngrihu, jepja)


Kujdes, ki kujdes
Kujdes, ki kujdes
Kjo është orë e shtypur, orë e shtypur, ora e shtypjesYouTube - TOP 50

#sanderlei