MENU (C)

You Don’t Go To Parties - 5 Seconds of Summer 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

It's 5 AM, clingin' to my couch
And everyone I ever knew is standin' in my house
Oh, I wonder who I'm lookin' for
Cause you don't go to parties anymore

#BLACKPINK #lyrics #sanderlei #TikTok #REMIX


You Don’t Go To Parties - 5 Seconds of Summer 「Tekst」

It's 5 AM, clingin' to my couch
And everyone I ever knew is standin' in my house
Oh, I wonder who I'm lookin' for
Cause you don't go to parties anymore

[Verse 1: Calum]
I still think about the times we were heavy
Racehorse trippin' on the dirt that you got me
Vultures spinnin' above always lifted me
We go stupid every night, what a tragedy
[Pre-Chorus: Ashton]
Oh, still here in the darkness, back where we started
You made me a heartless monster


Oh, caught up in distractions, fatal attractions
I'm starting to come undone

[Chorus: All]
And now it's 5 AM, clingin' to my couch
And everyone I ever knew is standin' in my house
Oh, I wonder who I'm lookin' for
Cause you don't go to parties anymore
I got the last five years runnin' out my mouth
Always stay too late, I should kick me out
Oh, I wonder who I'm lookin' for
Cause you don't go to parties anymore

[Verse 2: Calum]


Lost my limit 'cause I'm dumb and I'm passionate
Took my foot up off the bed, it's not an accident
All my friends are up on Mars, we've been travelin'
Another lonely night

[Chorus: All]
And now it's 5 AM, clingin' to my couch
And everyone I ever knew is standin' in my house
Oh, I wonder who I'm lookin' for
Cause you don't go to parties anymore
I got the last five years runnin' out my mouth
Always stay too late, I should kick me out
Oh, I wonder who I'm lookin' for
Cause you don't go to parties anymore


[Instrumental Bridge]

[Chorus: Calum, All]
And now it's 5 AM, clingin' to my couch
And everyone I ever knew is standin' in my house
Oh, I wonder who I'm lookin' for
Cause you don't go to parties anymore
I got the last five years runnin' out my mouth
Always stay too late, I should kick me out
I wonder who I'm lookin' for
Cause you don't go to parties anymore

[Outro: All]
Oh, I wonder who I'm lookin' for


Cause you don't go to parties anymore


You Don’t Go To Parties - 5 Seconds of Summer 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


5shtë 5 e mëngjesit, duke u ngjitur në shtratin tim
Dhe të gjithë që kam njohur ndonjëherë janë duke qëndruar në shtëpinë time
Oh, pyes veten për kë po kërkoj
Sepse nuk shkon më në ahengje

[Vargu 1: Calum]
Unë ende mendoj për kohën kur ishim të rëndë
Kreva e garës Trippin 'në papastërtitë që më morët
Vultures spinnin 'më lart gjithmonë më ngriti
Ne shkojmë budalla çdo natë, çfarë tragjedie
[Para-korja: Ashton]
Oh, akoma këtu në errësirë, përsëri ku kemi filluar


Ti më bëre një përbindësh pa zemër
Oh, kapur nga shpërqendrimet, tërheqjet fatale
Po filloj të zhvishem

[Chorus: Të gjithë]
Dhe tani është 5 e mëngjesit, duke u ngjitur në shtratin tim
Dhe të gjithë që kam njohur ndonjëherë janë duke qëndruar në shtëpinë time
Oh, pyes veten për kë po kërkoj
Sepse nuk shkon më në ahengje
Kam marrë pesë vitet e fundit duke e drejtuar gojën time
Gjithmonë qëndroni shumë vonë, unë duhet të më nxirr
Oh, pyes veten për kë po kërkoj
Sepse nuk shkon më në ahengje


[Vargu 2: Calum]
Humbi kufirin tim 'sepse jam memec dhe jam i apasionuar
Mori këmbën lart nga shtrati, nuk është një aksident
Të gjithë miqtë e mi janë në Mars, ne kemi qenë duke udhëtuar '
Një tjetër natë e vetmuar

[Chorus: Të gjithë]
Dhe tani është 5 e mëngjesit, duke u ngjitur në shtratin tim
Dhe të gjithë që kam njohur ndonjëherë janë duke qëndruar në shtëpinë time
Oh, pyes veten për kë po kërkoj
Sepse nuk shkon më në ahengje
Kam marrë pesë vitet e fundit duke e drejtuar gojën time
Gjithmonë qëndroni shumë vonë, unë duhet të më nxirr
Oh, pyes veten për kë po kërkoj


Sepse nuk shkon më në ahengje
[Ura instrumentale]

[Chorus: Calum, All]
Dhe tani është 5 e mëngjesit, duke u ngjitur në shtratin tim
Dhe të gjithë që kam njohur ndonjëherë janë duke qëndruar në shtëpinë time
Oh, pyes veten për kë po kërkoj
Sepse nuk shkon më në ahengje
Kam marrë pesë vitet e fundit duke e drejtuar gojën time
Gjithmonë qëndroni shumë vonë, unë duhet të më nxirr
Pyes veten për kë po kërkoj
Sepse nuk shkon më në ahengje

[OUTRO: Të gjithë]


Oh, pyes veten për kë po kërkoj
Sepse nuk shkon më në ahengjeYouTube - TOP 50

#sanderlei