MENU (C)

Taylor Swift - Bejeweled - Përkthimi në shqip (Tekst)

Baby love, I think I've been a little too kind
Didn't notice you walkin' all over my peace of mind
In the shoes I gave you as a present
Puttin' someone first only works when you're in their top five

#sanderlei #TaylorSwift #Bejeweled #lyrics #TikTok #REMIX


Taylor Swift - Bejeweled (Tekst)

Baby love, I think I've been a little too kind
Didn't notice you walkin' all over my peace of mind
In the shoes I gave you as a present
Puttin' someone first only works when you're in their top five
And by the way, I'm goin' out tonight

[Chorus]
Best believe I'm still bejeweled
When I walk in the room
I can still make the whole place shimmer
And when I meet the band
They ask, "Do you have a man?"
I could still say, "I don't remember"
Familiarity breeds contempt
So put me in the basement
When I want the penthouse of your heart
Diamonds in my eyes
I polish up real, I polish up real nice

[Post-Chorus]
Nice

[Verse 2]
Baby boy, I think I've been too good of a girl (Too good of a girl)
Did all the extra credit, then got graded on a curve
I think it's time to teach some lessons
I made you my world (Huh), have you heard? (Huh)I can reclaim the land
And I miss you (Miss you)
But I miss sparklin' (Nice)

[Chorus]
Best believe I'm still bejeweled
When I walk in the room
I can still make the whole place shimmer
And when I meet the band
They ask, "Do you have a man?"
I could still say, "I don't remember"
Familiarity breeds contempt
So put me in the basement
When I want the penthouse of your heart


Diamonds in my eyes
I polish up real, I polish up real nice

[Post-Chorus]
Nice

[Bridge]
Sapphire tears on my face
Sadness became my whole sky
But some guy said my aura's moonstone
Just 'cause he was high
And we danced all night
And you can try to change my mind
But you might have to wait in line


What's a girl gonna do?
A diamond's gotta shine

[Chorus]
Best believe I'm still bejeweled
When I walk in the room
I can still make the whole place shimmer (Shimmer)
And when I meet the band
They ask, "Do you have a man?"
I could still say, "I don't remember"
Familiarity breeds contempt
So put me in the basement
When I want the penthouse of your heart
Diamonds in my eyes


I polish up real (Nice), I polish up real nice

[Outro]
And we danced all night
And you can try to change my mind
But you might have to wait in line
What's a girl gonna do? What's a girl gonna do?
I polish up nice
Best believe I'm still bejeweled
When I walk in the room
I can still make the whole place shimmer


Taylor Swift - Bejeweled - Përkthimi në shqip (Tekst)


Dashuri për fëmijë, mendoj se kam qenë pak a shumë i mirë
Nuk e vura re se po ecën në të gjithë paqen time të mendjes


Në këpucë ju dhashë si dhuratë
Puttin 'dikush së pari funksionon vetëm kur jeni në pesë të parët e tyre
Dhe nga rruga, unë jam duke shkuar jashtë sonte

[Korja]
Besoni më së miri që jam akoma bejeweled
Kur eci në dhomë
Unë ende mund ta bëj të gjithë vendin të shkëlqejë
Dhe kur takoj grupin
Ata pyesin: "A keni një burrë?"
Unë ende mund të them, "Nuk mbaj mend"
Familjariteti racat përbuzje
Kështu që më vendos në bodrum
Kur dua Penthouse të zemrës suaj


Diamante në sytë e mi
Unë lustroj vërtet, unë poloj shumë mirë

[Post-Chorus]
I këndshëm

[Vargu 2]
Djali i vogël, mendoj se kam qenë shumë i mirë për një vajzë (shumë mirë nga një vajzë)
A bëri të gjitha kreditë shtesë, pastaj u vlerësuan në një kurbë
Unë mendoj se është koha për të mësuar disa mësime
Unë ju bëra botën time (huh), a keni dëgjuar? (Huh)
Unë mund të rimarr tokën
Dhe me mungon (me mungon)
Por më mungon Sparklin '(bukur)[Korja]
Besoni më së miri që jam akoma bejeweled
Kur eci në dhomë
Unë ende mund ta bëj të gjithë vendin të shkëlqejë
Dhe kur takoj grupin
Ata pyesin: "A keni një burrë?"
Unë ende mund të them, "Nuk mbaj mend"
Familjariteti racat përbuzje
Kështu që më vendos në bodrum
Kur dua Penthouse të zemrës suaj
Diamante në sytë e mi
Unë lustroj vërtet, unë poloj shumë mirë


[Post-Chorus]
I këndshëm

[Urë]
Safir lot në fytyrën time
Trishtimi u bë gjithë qielli im
Por disa djalë thanë gurin e hënës së atmosferës time
Vetëm sepse ai ishte i lartë
Dhe ne vallëzuam gjithë natën
Dhe ju mund të përpiqeni të ndryshoni mendjen time
Por ju mund të duhet të prisni në linjë
Çfarë do të bëjë një vajzë?
Shfaqja e një diamanti të shkëlqejë


[Korja]
Besoni më së miri që jam akoma bejeweled
Kur eci në dhomë
Unë ende mund ta bëj të gjithë vendin Shimmer (Shimmer)
Dhe kur takoj grupin
Ata pyesin: "A keni një burrë?"
Unë ende mund të them, "Nuk mbaj mend"
Familjariteti racat përbuzje
Kështu që më vendos në bodrum
Kur dua Penthouse të zemrës suaj
Diamante në sytë e mi
Unë lustroj të vërtetë (bukur), unë poloj shumë mirë

[OUTRO]


Dhe ne vallëzuam gjithë natën
Dhe ju mund të përpiqeni të ndryshoni mendjen time
Por ju mund të duhet të prisni në linjë
Çfarë do të bëjë një vajzë? Çfarë do të bëjë një vajzë?
Unë poloja bukur
Besoni më së miri që jam akoma bejeweled
Kur eci në dhomë
Unë ende mund ta bëj të gjithë vendin të shkëlqejëSanderlei Sanderlei

#sanderlei