MENU (C)

Taylor Swift - The Great War - Përkthimi në shqip (Tekst)

My knuckles were bruised like violets
Sucker punching walls, cursed you as I sleep-talked
Spineless in my tomb of silence
Tore your banners down, took the battle underground

#sanderlei #TaylorSwift #TheGreatWar #lyrics #TikTok #REMIX


Taylor Swift - The Great War (Tekst)

My knuckles were bruised like violets
Sucker punching walls, cursed you as I sleep-talked
Spineless in my tomb of silence
Tore your banners down, took the battle underground
And maybe it was egos swinging
Maybe it was her
Flashes of the battle come back to me in a blur

[Chorus]
All that bloodshed, crimson clover
Uh-huh, sweet dream was over
My hand was the one you reached for
All throughout the Great War
Always remember
Uh-huh, tears on the letter
I vowed not to cry anymore
If we survived the Great War

[Verse 2]
You drew up some good faith treaties
I drew curtains closed, drank my poison all alone
You said I have to trust more freely
But diesel is desire, you were playing with fire
And maybe it's the past that's talking
Screaming from a crypt
Telling me to punish you for things you never did
So I justified it
[Chorus]
All that bloodshed, crimson clover
Uh-huh, the bombs were closer
My hand was the one you reached for
All throughout the Great War
Always remember
Uh-huh, the burning embers
I vowed not to fight anymore
If we survived the Great War

[Post-Chorus]
Uh-huh, uh-huh


[Bridge]
It turned into something bigger
Somewhere in the haze, got a sense I'd been betrayed
Your finger on my hairpin triggers
Soldier down on that icy ground, looked up at me with honor and truth
Broken and blue, so I called off the troops
That was the night I nearly lost you
I really thought I'd lost you

[Verse 3]
We can plant a memory garden
Say a solemn prayer, place a poppy in my hair
There's no morning glory, it was war, it wasn't fair
And we will never go back[Chorus]
To that bloodshed, crimson clover
Uh-huh, the worst was over
My hand was the one you reached for
All throughout the Great War
Always remember
Uh-huh, we're burned for better
I vowed I would always be yours
Cause we survived the Great War

[Outro]
Uh-huh, uh-huh
I will always be yours


Cause we survived the Great War
Uh-huh
I vowed I would always be yours


Taylor Swift - The Great War - Përkthimi në shqip (Tekst)


Knuckles e mia ishin mavijosur si Violets
Muret e grushtit të pinjollit, ju mallkuan ndërsa flini në gjumë
Pa spin në varrin tim të heshtjes
Largoni banderolat poshtë, morën betejën nën tokë
Dhe mbase ishte egos që lëkundeshin
Mbase ishte ajo
Ndezjet e betejës më kthehen në një turbullim

[Korja]
E gjithë ajo gjakderdhje, Crimson Clover


Uh-huh, ëndrra e ëmbël kishte mbaruar
Dora ime ishte ajo për të cilën arritët
Gjithë përgjatë Luftës së Madhe
Gjithmone kujto
Uh-huh, lot në letër
Unë u zotova të mos qaj më
Nëse i mbijetesë Luftës së Madhe

[Vargu 2]
Ju hartove disa traktate të mirëbesimit
Unë tërhoqa perde të mbyllura, piva helmin tim vetëm
Ju thatë që duhet të besoj më lirshëm
Por naftë është dëshirë, ju po luani me zjarr
Dhe mbase është e kaluara që po flet


Duke bërtitur nga një kript
Duke më thënë të të ndëshkoj për gjërat që nuk i ke bërë kurrë
Kështu që unë e justifikova atë

[Korja]
E gjithë ajo gjakderdhje, Crimson Clover
Uh-huh, bombat ishin më afër
Dora ime ishte ajo për të cilën arritët
Gjithë përgjatë Luftës së Madhe
Gjithmone kujto
Uh-huh, hajdutët që digjen
Unë u zotova të mos luftoj më
Nëse i mbijetesë Luftës së Madhe


[Post-Chorus]
Uh-huh, uh-huh

[Urë]
U shndërrua në diçka më të madhe
Diku në Zvarritje, kisha një kuptim që do të tradhtoja
Gishti juaj në flokët e mi shkakton
Ushtari poshtë në atë tokë të akullt, më shikoi me nder dhe të vërtetë
Të thyer dhe blu, kështu që unë i thirra trupat
Kjo ishte nata që gati sa të humba
Unë me të vërtetë mendova se do të të humbja

[Vargu 3]
Ne mund të mbjellim një kopsht kujtese


Thuaj një lutje solemne, vendos një lulekuqe në flokët e mi
Nuk ka lavdi në mëngjes, ishte luftë, nuk ishte e drejtë
Dhe ne kurrë nuk do të kthehemi

[Korja]
Për atë gjakderdhje, Crimson Clover
Uh-huh, më e keqja mbaroi
Dora ime ishte ajo për të cilën arritët
Gjithë përgjatë Luftës së Madhe
Gjithmone kujto
Uh-huh, ne jemi djegur për më mirë
Unë u zotova se do të isha gjithmonë e juaja
Sepse i mbijetuam Luftës së Madhe


[OUTRO]
Uh-huh, uh-huh
Unë do të jem gjithmonë e jotja
Sepse i mbijetuam Luftës së Madhe
Uh-huh
Unë u zotova se do të isha gjithmonë e juajaSanderlei Sanderlei

#sanderlei