MENU (C)

Pepas - Farruko 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

No me importa lo que de mí se diga
Viva usted su vida, que yo vivo la mía
Que solo e' una, disfruta el momento
Que el tiempo se acaba y pa'trás no vira

#sanderlei #Farruko #Pepas #TikTok #REMIX #lyrics


Pepas - Farruko 「Tekst」

No me importa lo que de mí se diga
Viva usted su vida, que yo vivo la mía
Que solo e' una, disfruta el momento
Que el tiempo se acaba y pa'trás no vira

[Pre-Coro]
Bebiendo, fumando y jodiendo
Sigo vacilando de party to' los día'
Y síguelo, oh-oh-oh, oh-oh-oh, oh-oh (¡Farru!)
Síguelo, oh-oh-oh, oh-oh-oh, oh-oh (La rola y pepa)

[Coro]
Pepa' y agua pa' la seca
To' el mundo en pastilla' en la discoteca
Pepa' y agua pa' la seca
To' el mundo en pastilla' en la discoteca

[Post-Coro]
Desacata'o
Empastilla'o
(Qué maldita nota)
(Arcoíris)
¡Fa-Farru!

[Verso]
Sube las mano' y las botella' pa' arriba (¡Blep!)
Siempre la movie la tenemo' prendía'Hoy vamo' a darle hasta que se haga de día
Sigo rulin, 'toy en la mía

[Puente]
Salió el sol, wol (Sol)
Tráeme la hookah y el alcohol (Y el alcohol)
Y préndelo, oh-oh, woh-oh-oh (Woh-oh)
Esto se salió de control (De control)
Y síguelo, oh-oh-oh, oh-oh-oh, oh-oh (La rola y pepa)

[Coro]
Pepa' y agua pa' la seca
To' el mundo en pastilla' en la discoteca (Desacata'o)
Pepa' y agua pa' la seca


To' el mundo en pastilla' en la discoteca (Empastilla'o)

[Post-Coro]
¡Blep!
¡Fa-Farru!
(Qué maldita nota)
(Arcoíris)

[Refrán]
No me importa lo que de mí se diga
Viva usted su vida, que yo vivo la mía
Que solo e' una, disfruta el momento
Que el tiempo se acaba y pa'trás no vira


[Pre-Coro]
Bebiendo, fumando y jodiendo
Sigo vacilando de party to' los día'
Y síguelo, oh-oh-oh, oh-oh-oh, oh-oh (¡Farru!)
Síguelo, oh-oh-oh, oh-oh-oh, oh-oh (La rola y pepa)

[Coro]
Pepa' y agua pa' la seca
To' el mundo en pastilla' en la discoteca
Pepa' y agua pa' la seca
To' el mundo en pastilla' en la discoteca

[Post-Coro]
Desacata'o


Empastilla'o
(Qué maldita nota)
(Arcoíris)
¡Fa-Farru!

[Outro]
Dímelo, Chino
The Most Winning
Victor Cárdenas
White Star
Sharo Towers
La 167
La 167


Pepas - Farruko 「Tekst」 - Përkthimi në shqipNuk më intereson se çfarë thuhet për mua
Jeto jetën tënde dhe unë do të jetoj i imi
Shkak ka vetëm një, shijoni momentin
Shkak koha po mbaron dhe nuk do të kthehet

[Para-korja]
Pirja, pirja e duhanit dhe e ndyrë
Unë vazhdoj të shijoj festa çdo ditë
Dhe vazhdoni, oh-oh-oh, oh-oh-oh, oh-oh (farru!)
Vazhdoni, oh-oh-oh, oh-oh-oh, oh-oh (molly dhe pilula)

[Korja]
Pilula dhe ujë për thatësinë
Të gjithë lart në disko


Pilula dhe ujë për thatësinë
Të gjithë lart në disko

[Post-Chorus]
I paligjshëm
I lartë
(Sa dehje e mallkuar)
(Ylber)
Fa-Farru!

[Vargu]
Vendosni duart dhe shishet lart (BLEP!)
Ne gjithmonë e kemi filmin në lojë
Sot do të vazhdojmë deri në dritën e ditës


Unë vazhdoj rrugën time

[Urë]
Dielli doli, Wol (Dielli)
Më sillni nargjimin dhe alkoolin (alkoolin)
Dhe ndriçojeni, woh-oh-oh (woh-oh)
Kjo ka dalë jashtë kontrollit (e kontrollit)
Dhe vazhdoni, oh-oh-oh, oh-oh-oh, oh-oh (rola dhe pepa)

[Korja]
Pilula dhe ujë për thatësinë
Të gjithë të lartë në disko (pa ligj!)
Pilula dhe ujë për thatësinë
Të gjithë të lartë në disko (të lartë!)[Post-Chorus]
Blejë!
Fa-Farru!
(Sa dehje e mallkuar)
(Ylber)

[Përmbajeni]
Nuk më intereson se çfarë thuhet për mua
Jeto jetën tënde dhe unë do të jetoj i imi
Shkak ka vetëm një, shijoni momentin
Shkak koha po mbaron dhe nuk do të kthehet

[Para-korja]


Pirja, pirja e duhanit dhe e ndyrë
Unë vazhdoj të shijoj festa çdo ditë
Dhe vazhdoni, oh-oh-oh, oh-oh-oh, oh-oh (farru!)
Vazhdoni, oh-oh-oh, oh-oh-oh, oh-oh (molly dhe pilula)

[Korja]
Pilula dhe ujë për thatësinë
Të gjithë lart në disko
Pilula dhe ujë për thatësinë
Të gjithë lart në disko

[Post-Chorus]
I paligjshëm
I lartë


(Sa dehje e mallkuar)
(Ylber)
Fa-Farru!

[OUTRO]
Më thuaj, Chino
Më fituesja
Victor Cárdenas
Yll i bardhë
Kullat Sharo
167
167TOP 50 by Sanderlei

#sanderlei