MENU (C)

Lavender Haze - Taylor Swift 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

Meet me at midnight
Staring at the ceiling with you
Oh, you don't ever say too much
And you don't really read into

#sanderlei #LavenderHaze #Midnights #TaylorSwift #lyrics #TikTok #REMIX


Lavender Haze - Taylor Swift 「Tekst」

Meet me at midnight
Staring at the ceiling with you
Oh, you don't ever say too much
And you don't really read into
My melancholia

[Pre-Chorus]
I been under scrutiny (Yeah, oh, yeah)
You handle it beautifully (Yeah, oh, yeah)
All this shit is new to me (Yeah, oh, yeah)

[Chorus]
I feel the lavender haze creeping up on me
Surreal
I'm damned if I do give a damn what people say
No deal
The 1950s shit they want from me
I just wanna stay in that lavender haze

[Verse 2]
All they keep asking me (All they keep asking me)
Is if I'm gonna be your bride
The only kinda girl they see (Only kinda girl they see)
Is a one-night or a wife

[Pre-Chorus]
I find it dizzying (Yeah, oh, yeah)They're bringing up my history (Yeah, oh, yeah)
But you weren't even listening (Yeah, oh, yeah)

[Chorus]
I feel the lavender haze creepin' up on me
Surreal
I'm damned if I do give a damn what people say
No deal
The 1950s shit they want from me
I just wanna stay in that lavender haze

[Post-Chorus]
That lavender haze


[Bridge]
Talk your talk and go viral
I just need this love spiral
Get it off your chest
Get it off my desk (Get it off my desk)
Talk your talk and go viral
I just need this love spiral
Get it off your chest
Get it off my desk

[Chorus]
I feel (I feel), the lavender haze creeping up on me
Surreal
I'm damned if I do give a damn what people say


No deal (No deal)
The 1950s shit they want from me
I just wanna stay in that lavender haze

[Outro]
Get it off your chest
Get it off my desk
That lavender haze
I just wanna stay
I just wanna stay in that lavender haze


Lavender Haze - Taylor Swift 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


Takohuni me mua në mesnatë
Duke shikuar në tavan me ju
Oh, ti nuk thua kurrë shumë


Dhe ju me të vërtetë nuk e lexoni
Melankolia ime

[Para-korja]
Unë kam qenë nën kontroll (po, oh, po)
Ju e trajtoni bukur (po, oh, po)
E gjithë kjo mut është e re për mua (po, oh, po)

[Korja]
Ndjej që lagështira e livando më zvarritet mbi mua
Surreal
Unë jam i mallkuar nëse bëj një dreq atë që thonë njerëzit
Nuk ka marrëveshje
Mutat e viteve 1950 ata duan nga unë


Unë thjesht dua të qëndroj në atë mjegull livando

[Vargu 2]
Të gjithë ata vazhdojnë të më pyesin (gjithçka që vazhdojnë të më pyesin)
Është nëse do të jem nusja jote
E vetmja vajzë kinda që ata shohin (vetëm vajza kinda që ata shohin)
Është një natë apo grua

[Para-korja]
Unë e shoh atë marramendëse (po, oh, po)
Ata po sjellin historinë time (po, oh, po)
Por ju nuk po dëgjonit as (po, oh, po)

[Korja]


Ndjej që Lavender Haze të zvarritet mbi mua
Surreal
Unë jam i mallkuar nëse bëj një dreq atë që thonë njerëzit
Nuk ka marrëveshje
Mutat e viteve 1950 ata duan nga unë
Unë thjesht dua të qëndroj në atë mjegull livando

[Post-Chorus]
Ajo mjegull livando

[Urë]
Flisni bisedën tuaj dhe shkoni virale
Unë thjesht kam nevojë për këtë spirale dashurie
Nxirrni nga gjoksi juaj


Hiq atë nga tavolina ime (merre nga tavolina ime)
Flisni bisedën tuaj dhe shkoni virale
Unë thjesht kam nevojë për këtë spirale dashurie
Nxirrni nga gjoksi juaj
Nxirr atë nga tryeza ime

[Korja]
Ndjehem (ndihem), mjegulla e livandës që më zvarritet
Surreal
Unë jam i mallkuar nëse bëj një dreq atë që thonë njerëzit
Pa marrëveshje (pa marrëveshje)
Mutat e viteve 1950 ata duan nga unë
Unë thjesht dua të qëndroj në atë mjegull livando


[OUTRO]
Nxirrni nga gjoksi juaj
Nxirr atë nga tryeza ime
Ajo mjegull livando
Unë thjesht dua të qëndroj
Unë thjesht dua të qëndroj në atë mjegull livandoSanderlei Sanderlei

#sanderlei