MENU (C)

Maroon - Taylor Swift 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

When the morning came
We were cleaning incense off your vinyl shelf
Cause we lost track of time again
Laughing with my feet in your lap

#sanderlei #Maroon #TaylorSwift #lyrics #TikTok #REMIX


Maroon - Taylor Swift 「Tekst」

When the morning came
We were cleaning incense off your vinyl shelf
Cause we lost track of time again
Laughing with my feet in your lap
Like you were my closest friend
How'd we end up on the floor, anyway? you say
Your roommate's cheap-ass screw-top rosé, that's how
I see you every day now

[Chorus]
And I chose you
The one I was dancing with
In New York, no shoes
Looked up at the sky and it was
The burgundy on my t-shirt
When you splashed your wine into me
And how the blood rushed into my cheeks
So scarlet, it was
The mark they saw on my collarbone
The rust that grew between telephones
The lips I used to call home
So scarlet, it was maroon

[Verse 2]
When the silence came
We were shaking, blind and hazy
How the hell did we lose sight of us again?Sobbing with your head in your hands
Ain't that the way shit always ends?
You were standing hollow-eyed in the hallway
Carnations you had thought were roses, that's us
I feel you, no matter what
The rubies that I gave up

[Chorus]
And I lost you
The one I was dancing with
In New York, no shoes
Looked up at the sky and it was (Maroon)
The burgundy on my t-shirt
When you splashed your wine into me


And how the blood rushed into my cheeks
So scarlet, it was (Maroon)
The mark they saw on my collarbone
The rust that grew between telephones
The lips I used to call home
So scarlet, it was maroon

[Bridge]
And I wake with your memory over me
That's a real fucking legacy, legacy (It was maroon)
And I wake with your memory over me
That's a real fucking legacy to leave

[Chorus]


The burgundy on my t-shirt
When you splashed your wine into me
And how the blood rushed into my cheeks
So scarlet, it was maroon
The mark they saw on my collarbone
The rust that grew between telephones
The lips I used to call home
So scarlet, it was maroon

[Outro]
It was maroon
It was maroon


Maroon - Taylor Swift 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


Kur erdhi mëngjesi


Ne po pastronim temperaturën nga rafti juaj vinyl
Shkak se kemi humbur gjurmët e kohës përsëri
Duke qeshur me këmbët e mia në prehër
Ashtu si ti ishe shoku im më i ngushtë
Si do të përfundonim në dysheme, sidoqoftë? ti thua
Rosé e vidhosur me gomarë të lirë të shokut tuaj, kështu është se si
Unë po ju shoh çdo ditë tani

[Korja]
Dhe unë të zgjodha ty
Atë me të cilin po vallëzoja
Në New York, pa këpucë
Shikoi lart në qiell dhe ishte
Burgundy në bluzën time


Kur ju spërkatni verën tuaj në mua
Dhe si gjaku më nxitoi në faqet e mia
Kaq i kuq, ishte
Shenja që ata panë në kollarbonin tim
Ndryshku që u rrit midis telefonave
Buzët që i telefonoja në shtëpi
Kaq i kuq, ishte maroon

[Vargu 2]
Kur erdhi heshtja
Ne po dridheshim, të verbër dhe të mjegullt
Si dreqin na humbi përsëri vëmendjen nga ne?
Duke tundur me kokën në duar
A nuk është kështu mënyra se si mbaron gjithmonë mut?


Ju po qëndronit me sy të zbrazët në korridor
Karafila që kishit menduar se ishin trëndafila, kjo jemi ne
Unë të ndiej ty, pa marrë parasysh çfarë
Rubinët që unë hoqa dorë

[Korja]
Dhe të humba
Atë me të cilin po vallëzoja
Në New York, pa këpucë
Shikoi lart në qiell dhe ishte (maroon)
Burgundy në bluzën time
Kur ju spërkatni verën tuaj në mua
Dhe si gjaku më nxitoi në faqet e mia
Pra Scarlet, ishte (Maroon)


Shenja që ata panë në kollarbonin tim
Ndryshku që u rrit midis telefonave
Buzët që i telefonoja në shtëpi
Kaq i kuq, ishte maroon

[Urë]
Dhe unë zgjohem me kujtesën tënde mbi mua
Kjo është një trashëgimi e vërtetë e ndyrë, trashëgimi (ishte maroon)
Dhe unë zgjohem me kujtesën tënde mbi mua
Kjo është një trashëgimi e vërtetë e ndyrë për tu larguar

[Korja]
Burgundy në bluzën time
Kur ju spërkatni verën tuaj në mua


Dhe si gjaku më nxitoi në faqet e mia
Kaq i kuq, ishte maroon
Shenja që ata panë në kollarbonin tim
Ndryshku që u rrit midis telefonave
Buzët që i telefonoja në shtëpi
Kaq i kuq, ishte maroon

[OUTRO]
Ishte maroon
Ishte maroonSanderlei Sanderlei

#sanderlei