MENU (C)

You’re On Your Own, Kid - Taylor Swift 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

Summer went away, still, the yearning stays
I play it cool with the best of them
I wait patiently, he's gonna notice me
It's okay, we're the best of friends

#sanderlei #YoureOnYourOwnKid #TaylorSwift #lyrics #TikTok #REMIX


You’re On Your Own, Kid - Taylor Swift 「Tekst」

Summer went away, still, the yearning stays
I play it cool with the best of them
I wait patiently, he's gonna notice me
It's okay, we're the best of friends
Anyway
I hear it in your voice, you're smoking with your boys
I touch my phone as if it's your face
I didn't choose this town, I dream of getting out
There's just one who could make me stay
All my days

[Pre-Chorus]
From sprinkler splashes to fireplace ashes
I waited ages to see you there
I search the party of better bodies
Just to learn that you never cared

[Chorus]
You're on your own, kid
You always have been

[Verse 2]
I see the great escape, so long, Daisy Mae
I picked the petals, he loves me not
Something different bloomed, writing in my room
I play my songs in the parking lot
I'll run away
[Pre-Chorus]
From sprinkler splashes to fireplace ashes
I called a taxi to take me there
I search the party of better bodies
Just to learn that my dreams aren't rare

[Chorus]
You're on your own, kid
You always have been

[Instrumental Break]

[Bridge]


From sprinkler splashes to fireplace ashes
I gave my blood, sweat, and tears for this
I hosted parties and starved my body
Like I'd be saved by a perfect kiss
The jokes weren't funny, I took the money
My friends from home don't know what to say
I looked around in a blood-soaked gown
And I saw something they can't take away
Cause there were pages turned with the bridges burned
Everything you lose is a step you take
So, make the friendship bracelets, take the moment and taste it
You've got no reason to be afraid

[Chorus]


You're on your own, kid
Yeah, you can face this
You're on your own, kid
You always have been


You’re On Your Own, Kid - Taylor Swift 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


Vera u largua, prapë, qëndron dëshmia
Unë e luaj atë të freskët me më të mirën prej tyre
Unë pres me durim, ai do të më vërejë
Okshtë në rregull, ne jemi më të mirët e miqve
Në çdo mënyrë
Unë e dëgjoj atë në zërin tuaj, ju jeni duke pirë duhan me djemtë tuaj
Unë prek telefonin tim sikur të jetë fytyra juaj
Unë nuk e zgjodha këtë qytet, unë ëndërroj të dal jashtë
Ka vetëm një që mund të më bëjë të qëndroj


Të gjitha ditët e mia

[Para-korja]
Nga spërkatjet e spërkatësit në hirin e fireplace
Prisja moshat për t'ju parë atje
Unë kërkoj festën e trupave më të mirë
Vetëm për të mësuar se nuk jeni kujdesur kurrë

[Korja]
Ju jeni vetë, fëmijë
Ju gjithmonë keni qenë

[Vargu 2]
Unë shoh shpëtimin e madh, kaq gjatë, Daisy Mae


Zgjodha petalet, ai nuk më do mua
Diçka që lulëzoi ndryshe, duke shkruar në dhomën time
Unë luaj këngët e mia në parking
Unë do të ik

[Para-korja]
Nga spërkatjet e spërkatësit në hirin e fireplace
Unë thirra një taksi për të më çuar atje
Unë kërkoj festën e trupave më të mirë
Vetëm për të mësuar se ëndrrat e mia nuk janë të rralla

[Korja]
Ju jeni vetë, fëmijë
Ju gjithmonë keni qenë[Pushim instrumental]

[Urë]
Nga spërkatjet e spërkatësit në hirin e fireplace
I dhashë gjakun, djersën dhe lotët për këtë
Unë prita ahengje dhe uria trupin tim
Si do të shpëtoja nga një puthje perfekte
Shakatë nuk ishin qesharake, i mora paratë
Miqtë e mi nga shtëpia nuk dinë çfarë të thonë
Shikova përreth në një fustan të njomur me gjak
Dhe unë pashë diçka që ata nuk mund ta heqin
Sepse kishte faqe të kthyera me urat e djegura
Gjithçka që humbni është një hap që bëni


Pra, bëni rrathë miqësie, merrni momentin dhe shijoni atë
Ju nuk keni asnjë arsye për të pasur frikë

[Korja]
Ju jeni vetë, fëmijë
Po, ju mund të përballeni me këtë
Ju jeni vetë, fëmijë
Ju gjithmonë keni qenëSanderlei Sanderlei

#sanderlei