MENU (C)

You & Me - JENNIE 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

I love you and me
Dancing in the moonlight
Nobody can see
It's just you and me tonight

#sanderlei #JENNIE #YouAndMe #Moonlight #TaylorSwift #lyrics #TikTok #REMIX


You & Me - JENNIE 「Tekst」

I love you and me
Dancing in the moonlight
Nobody can see
It's just you and me tonight

[Verse 1]
You know I got ya
Ain't nobody got you like that
Ain't nobody gonna have your back like the way I do
Love me, just say you do
You know you got me
Everything I do, everything I did
Everything I wished I was will make me feel alright
I'm just saying, so

[Pre-Chorus]
I really like it
Nothing in the world could make me feel
The way you do, the things you do
I really like it
Nothing in the world could make me feel
The way you do, the things you do

[Chorus]
I love you and me
Dancing in the moonlight
Nobody can seeIt's just you and me tonight
I love you and me
Dancing in the moonlight
Nobody can see
It's just you and me tonight

[Post-Chorus]
Look at you, now look at me
Are you ever, ever gonna find someone like this?
Look at you, now look at me
Are you ever, ever gonna find someone like this?

[Verse 2]
Your love makes my heart skips struck


Just a little touch, my world stops
Finally, I know that you're mine
I don't wanna fall
Don't wanna play this game of love, oh-eh-oh
There's no way to hide

[Pre-Chorus]
I really like it
Nothing in the world could make me feel
The way you do, the things you do
I really like it
Nothing in the world could make me feel
The way you do, the things you do


[Chorus]
I love you and me
Dancing in the moonlight
Nobody can see
It's just you and me tonight
I love you and me
Dancing in the moonlight
Nobody can see
It's just you and me tonight

[Post-Chorus]
Look at you, now look at me
Are you ever, ever gonna find someone like this?
Look at you, now look at me


Are you ever, ever gonna find someone like this?
(Ever, ever gonna find someone like this)
(Someone like this)

[Outro]
I don't care 'bout your first love
This should be your last one
Looking like your love is won
You look better on me that's fashion
Vogue walks, kill shots, lights, camera, action
Never been in love or never love me now, eh
Never tell him, better tell him, better not change
I want you, I love me, and my way
Which one I love better, better off not sayingYou & Me - JENNIE 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


Te dua ty dhe mua
Vallëzimi në dritën e hënës
Askush nuk mund ta shohë
Justshtë vetëm ti dhe unë sonte

[Vargu 1]
Ti e di që kam marrë ya
A nuk është askush që ju ka marrë kështu
Nuk është askush nuk do ta ketë shpinën si mënyra sesi unë bëj
Më dua, thjesht thuaj ti
Ti e di që më ke marrë
Gjithçka që bëj, gjithçka që bëra
Gjithçka që dëshiroja të isha do të më bëjë të ndihem mirë


Thjesht po them, kështu

[Para-korja]
une vertet e pelqej ate
Asgjë në botë nuk mund të më bënte të ndihesha
Mënyrën se si ju bëni, gjërat që bëni
une vertet e pelqej ate
Asgjë në botë nuk mund të më bënte të ndihesha
Mënyrën se si ju bëni, gjërat që bëni

[Korja]
Te dua ty dhe mua
Vallëzimi në dritën e hënës
Askush nuk mund ta shohë


Justshtë vetëm ti dhe unë sonte
Te dua ty dhe mua
Vallëzimi në dritën e hënës
Askush nuk mund ta shohë
Justshtë vetëm ti dhe unë sonte

[Post-Chorus]
Shiko te ti, tani shiko mua
A jeni ndonjëherë, ndonjëherë do të gjeni dikë si kjo?
Shiko te ti, tani shiko mua
A jeni ndonjëherë, ndonjëherë do të gjeni dikë si kjo?

[Vargu 2]
Dashuria juaj e bën që zemra ime të më godasë


Vetëm pak prekje, bota ime ndalet
Më në fund, unë e di që ju jeni e imja
Unë nuk dua të bie
Mos dua ta luaj këtë lojë të dashurisë, oh-eh-oh
Nuk ka asnjë mënyrë për të fshehur

[Para-korja]
une vertet e pelqej ate
Asgjë në botë nuk mund të më bënte të ndihesha
Mënyrën se si ju bëni, gjërat që bëni
une vertet e pelqej ate
Asgjë në botë nuk mund të më bënte të ndihesha
Mënyrën se si ju bëni, gjërat që bëni


[Korja]
Te dua ty dhe mua
Vallëzimi në dritën e hënës
Askush nuk mund ta shohë
Justshtë vetëm ti dhe unë sonte
Te dua ty dhe mua
Vallëzimi në dritën e hënës
Askush nuk mund ta shohë
Justshtë vetëm ti dhe unë sonte

[Post-Chorus]
Shiko te ti, tani shiko mua
A jeni ndonjëherë, ndonjëherë do të gjeni dikë si kjo?
Shiko te ti, tani shiko mua


A jeni ndonjëherë, ndonjëherë do të gjeni dikë si kjo?
(Ndonjëherë, ndonjëherë do të gjesh dikë si kjo)
(Dikush si kjo)

[OUTRO]
Nuk më intereson dashuria juaj e parë
Kjo duhet të jetë e fundit juaj
Duket sikur dashuria juaj është fituar
Ju dukeni më mirë për mua kjo është moda
Vogue ecën, vrasin të shtëna, drita, kamera, veprim
Kurrë nuk kam qenë i dashuruar ose kurrë nuk më do tani, eh
Asnjëherë mos i thuaj, më mirë thuaju, më mirë të mos ndryshosh
Unë të dua ty, unë më dua, dhe rruga ime
Cilin e dua më mirë, më mirë të mos them
Sanderlei Sanderlei

#sanderlei