MENU (C)

Pensándote Sin Querer - Përkthimi në shqip - Quevedo & Bad Bunny 「Tekst」

¿Qué vas hacer entonces?
Te fuiste y no duermo desde entonces
Y si lo haces dime que más no te vas
Y por eso siempre fuiste y sera

#sanderlei #PensandoteSinQuerer #Quevedo #Bad Bunny #MykeTowers #JhayCortez #Rihanna #lyrics #TikTok #REMIX


Pensándote Sin Querer 「Tekst」 - Quevedo & Bad Bunny

¿Qué vas hacer entonces?
Te fuiste y no duermo desde entonces
Y si lo haces dime que más no te vas
Y por eso siempre fuiste y sera

Yo sé que eres esa mancha que en
Un momento del pasado nunca borré
Me advirtieron de que el amor engancha
Y por desgracia fue contigo que lo comprobé

No se si esta mal o bien
Querer que el mañana sea el ayer
Y si algun día te marchas se que te seguiré
Pensandote hasta sin querer

Tú te imagina, mami tu y yo como dice delaghe he
Ey es que ese boty ta que pela
Igual que mi primera novia de la escuela

Quiero besarte flow novela

Quiero verte sin ropa, en to los angulo
De una vez por toda y sin mas preámbulo ey
Hoy me levante sonámbulo
Soñando que estaba azotandote ese culo

Ey yo estoy puesto pa tiY tu no me hace caso
Dale mami ven, que contigo me caso
Por ti voy a Madrid pa meterte un golazo porque

No sé, si tú, sabe,
todo lo que siento por ti
No tenerte aqui me hace infeliz, eh eh eh

Yeh yeh yeh yeh
Ni el ron, ni el tequila
Mi cabeza no asimila
Que no sos tú quien canta mis
Canciones en primera fila
¿Quien me va a echar de menos


cuando me vaya de gira?

Yo sé que tu maldad siempre fue involuntaria
Si me dejas todo lo que tengo te daría
La isla esta orgullosa de que seas canaria
La nena es la del tema de "Universidad"
A la universidad nunca iba

Al padre le decía que iba a estudiar
Siempre a la casa de una amiga
Por mucho que pase el tiempo
Lo nuestro no se me olvida

Siempre salen cicatrices por heridas


Y no puedo dejarte que te marches de mi vida
Si no es para ti dime a quien quieres que le escriba
Y cuando estes dando la relacion por perdida
Solo piensa que

Yo sé que eres esa mancha que en
Un momento del pasado nunca borré
Me advirtieron de que el amor engancha
Y por desgracia fue contigo que lo comprobé

No se si esta mal o bien
Querer que el mañana sea el ayer
Y si algun día te marchas se que te seguiré
Pensandote hasta sin quererLa mentira mas famosa de mis exs
Es que me olvidaron
Que ya me borraron
Pero me obligaron
A llevarme a sus amigas, yo con ellas gano
Ahora es Valentino, si no, Ferragamo

No me llames, yo te llamo
Pense que navegaria por tus aguas
Y me ahogue en lo llano
No pusiste de tu parte, yo tampoco de la mía
Por eso fue que al final fallamo


Nuestro amor es de condone
Tu eres la musa de los temas que uno compone
Los cuarto de hotele los pedia con balcone
Y la realidad del caso es que pal sexo no se opone

Aun me busca
Dicen que cuando es prohibido
Es que mas gusta
Yo la puse en pose que ni en kamasutra
Tengo dueña, ella dice que la vida e injusta

Dile que él no te merece
Llenaste de lagrimas el paño
Eso ha hecho un par de vece


Aunque te diga te extraño

Y ahora que estas mas rica te empezo a buscar
Dile que se rompió como un vaso de cristal
Y cada si te toca se puede cortar
Yo sin preguntar

Baby, si te llama no lo coja
Dile que te cambio por una floja
Que ahora tiene to y to lo que te antoja
Y al bartender otro shot de ti
Y no hablo de roja

Dile que en paz descanse


Flow de palo muerto, murió el romance
Que yo te lo hago hasta que te canse
Y hasta el mismo dia que solía darse

Yo sé que eres esa mancha que en
Un momento del pasado nunca borré
Me advirtieron de que el amor engancha
Y por desgracia fue contigo que lo comprobé

No se si esta mal o bien
Querer que el mañana sea el ayer
Y si algun día te marchas se que te seguiré
Pensandote sin querer


Pensándote Sin Querer - Përkthimi në shqip - Quevedo & Bad Bunny 「Tekst」Çfarë do të bësh atëherë?
Ju u larguat dhe unë nuk kam fjetur që atëherë
Dhe nëse e bëni, më tregoni se çfarë tjetër nuk largoheni
Dhe kjo është arsyeja pse ju gjithmonë ishit dhe do të jeni

Unë e di që ju jeni ajo njollë që në
Një moment nga e kaluara nuk u fshi kurrë
Ata më paralajmëruan se grepa dashurie
Dhe për fat të keq ishte me ju që e verifikova

Nuk e di nëse është e gabuar apo e drejtë
Dua nesër të jetë dje
Dhe nëse një ditë të largohesh, unë e di që do të të ndjek
Duke menduar për ju pa dashjeJu imagjinoni ju, mami, ju dhe unë, siç thotë Delaghe
Hej, ajo boty është kaq zhvishem
Ashtu si e dashura ime e parë e shkollës

Unë dua të të puth romanin e rrjedhës

Unë dua të të shoh pa rroba, në të gjitha këndvështrimet
Një herë e përgjithmonë dhe pa ado më tej hej
Sot u zgjova në gjumë
Duke ëndërruar se po e fshikulloja atë gomar

Hej jam vendosur për ty
dhe ti me injoron


Eja mamaja eja, unë do të martohem me ty
Unë jam duke shkuar në Madrid që ju të shënoni një gol të shkëlqyeshëm sepse

Nuk e di, nëse e dini,
Gjithçka që ndiej për ty
Të mos kesh këtu më bën të pakënaqur, eh eh

Po yeh yeh
As rum, as tequila
koka ime nuk asimilohet
Se nuk je ti që këndon timen
Këngë në rreshtin e parë
Kush do të më marrë malli për mua
Kur shkoj në turne?E di që e keqja jote ishte gjithmonë e pavullnetshme
Nëse më lini gjithçka që kam, unë do t'ju jepja
Ishulli është krenar që je Canarian
Vajza është ajo nga tema e "Universitetit"
Unë kurrë nuk kam shkuar në universitet

Ai i tha babait se do të studionte
Gjithmonë në shtëpinë e një shoku
Pa marrë parasysh sa kohë kalon
Tonat nuk e harroj

Gjithmonë ka plagë nga plagët
Dhe nuk mund të të lë të dilni nga jeta ime


Nëse nuk është për ju më tregoni kujt të doni të shkruaj
Dhe kur jeni duke dhënë marrëdhënien për të humbur
thjesht mendo se

Unë e di që ju jeni ajo njollë që në
Një moment nga e kaluara nuk u fshi kurrë
Ata më paralajmëruan se grepa dashurie
Dhe për fat të keq ishte me ju që e verifikova

Nuk e di nëse është e gabuar apo e drejtë
Dua nesër të jetë dje
Dhe nëse një ditë të largohesh, unë e di që do të të ndjek
Duke menduar për ju pa dashje


Gënjeshtra më e famshme e ish -ve të mia
është se ata më harruan
se ata tashmë më kanë fshirë
Por ata më detyruan
Për të më çuar tek miqtë e saj, unë fitoj me ta
Tani është Valentino, nëse jo Ferragamo

Mos më telefono, unë do të të telefonoj
Mendova se do të lundroja nëpër ujërat e tua
Dhe unë u mbyt në banesë
Ju nuk e bëtë pjesën tuaj, unë nuk e bëra as timen
Kjo është arsyeja pse në fund ne dështuam

Dashuria jonë është Condone


Ju jeni muza e temave që kompozon
Dhomat e hotelit u kërkuan me një ballkon
Dhe realiteti i çështjes është se seksi i palës nuk kundërshtohet

Ende më kërkon
Ata thonë se kur është e ndaluar
Whatshtë ajo që ju pëlqen më shumë
Unë e vendosa atë në një pozë që as në Kamasutra
Unë kam një pronar, ajo thotë se jeta është e padrejtë

Thuaji atij se ai nuk të meriton
Ju e mbushni leckën me lot
Ai e ka bërë atë disa herë
Edhe nëse të them se më mungonDhe tani që je më i pasur fillova të të kërkoj
Thuaji asaj që ajo theu si një gotë
Dhe sa herë që ajo ju prek, mund të pritet
mua pa pyetur

Foshnja, nëse ajo të thërret, mos e merr
Thuaji atij se do të të tregtoj për një dembel
Se tani keni gjithçka dhe gjithçka që dëshironi
Dhe në banakier një tjetër e shtënë nga ju
Dhe unë nuk jam duke folur për të kuqen

Thuaji atij të pushojë në paqe
Rrjedha e drurit të vdekur, romanca vdiq


Se unë ju bëj për ju derisa të lodheni
Dhe madje edhe në të njëjtën ditë që ndodhte dikur

Unë e di që ju jeni ajo njollë që në
Një moment nga e kaluara nuk u fshi kurrë
Ata më paralajmëruan se grepa dashurie
Dhe për fat të keq ishte me ju që e verifikova

Nuk e di nëse është e gabuar apo e drejtë
Dua nesër të jetë dje
Dhe nëse një ditë të largohesh, unë e di që do të të ndjek
duke menduar për ju pa dashjeSanderlei Sanderlei

#sanderlei